top of page

HOE GAAN WE TE WERK?

Een mooi eindproduct begint bij een goede samenwerking met u als opdrachtgever. We hebben daarom een uitgebreid intakegesprek over wensen, verwachtingen en mogelijkheden. We bespreken de rode draad en de invalshoeken van de documentaire. Door onze jarenlange ervaring met documentaires, films en tv-programma's is bijna alles mogelijk.

We gaan de diepte in. En pakken flink uit. We doen research, houden interviews, spitten archieven door, verzamelen oud beeldmateriaal, maken sfeerbeelden op locatie. We hebben een missie. En daarvoor gaan we ver. Letterlijk (we reizen de hele wereld over om die ene onmisbare schakel in het verhaal op beeld te kunnen vastleggen) en figuurlijk (we wringen ons in de meest onmogelijke houdingen, zetten drones in, en nemen maanden de tijd voor uw documentaire).

We monteren het geheel tot een chronologische documentaire van speelfilmlengte. U krijgt de documentaire op de door u gewenste manier aangeleverd. Ons evenemententeam verzorgt desgewenst een feestelijke of ingetogen première op locatie. Dat kan op het hoofdkantoor zijn voor alle medewerkers. Op een privélocatie voor uw familie en vrienden. Of in een afgehuurd etablissement, zoals een historisch filmhuis. Compleet met rode loper en champagne.

HET EINDRESULTAAT:

bottom of page