Jubileumboek én film

Een prachtige combinatie: een jubileumboek én bedrijfsdocumentaire.

Stel, uw bedrijf bestaat 50 jaar. Reden voor een feest, want successen moet je vieren toch? Als u een blijvende herinnering aan bereikte mijlpalen wilt hebben, is een jubileumboek een goede keuze. Een jubileumboek is de kroon op het werk van jarenlang succesvol ondernemen. Het prijkt vaak jarenlang in boekenkasten en is daarmee een uitstekend marketing- en PR-middel.

Wij kunnen een jubileumboek samenstellen aan de hand van bijvoorbeeld belangrijke momenten en gebeurtenissen, organisatieontwikkelingen, interviews met (oud-)medewerkers en aansprekende klantcases. Uiteraard geheel in lijn met de corporate story, huisstijl, uitstraling en het karakter van uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om een digitale versie van het gehele boek of bepaalde verhalen te maken dat u op uw website kunt gebruiken.

Met een jubileumboek vergroot u het vertrouwen dat klanten in u hebben en overtuigt u potentiële klanten van uw meerwaarde aan de hand van een fraai overzicht van bereikte resultaten. Voor medewerkers is het een blijk van waardering voor hun harde werken en loyaliteit. De combinatie van een boek en film is ideaal want in het boek dat wij voor u maken zit een vakje met daarin een usb-stick waar uw bedrijfsdocumentaire op staat.