top of page
Olifant in het wild

Gemaakt door ons

Begin 2020: we hadden contact met een bedrijf dat eigenlijk nog niet zo lang bestaat, en toch al een heel verhaal te vertellen heeft. 

WelMac verbouwd Macadamia noten in Zuid-Afrika. Na een aantal gesprekken en onderzoek kwamen wij er al snel achter dat hier een goed filmisch verhaal te vertellen was.

De mensen die voor WelMac in Zuid-Afrika werken doen dat allemaal met toewijding en passie dus daar moesten wel mooie verhalen te filmen zijn.

IMG_7717_edited.png
IMG_20200308_095512-01 (1).jpeg

Naast die verhalen is de omgeving ook geweldig dus we hadden veel zin om met onze crew af te reizen. We namen behoorlijk veel cameraspullen, drone en goed humeur mee om een dikke week te gaan filmen. Natuurlijk hadden we al draaiboeken gemaakt en wisten we wat we konden verwachten. 

Zuid-Afrika is prachtig, het weer was goed en iedereen bij WelMac had er zin in om mee te werken aan de documentaire.

De combinatie van overweldigende natuur en de verhalen over de farm, maakten dat het eindresultaat precies zou zijn wat WelMac er van verwachtte. Beter nog: boven alle verwachtingen.

Eenmaal terug in Nederland met een berg aan videomateriaal zijn we gaan monteren. Alle beelden en verhalen van de mensen die we geïnterviewd hadden moesten een geheel gaan worden met mooie overgangen, muziek, kleurcorrectie, geluidsnabewerking enz.

 

Belangrijk is dat wij echt een gevoel kregen bij WelMac, in korte tijd een band hebben opgebouwd met de medewerkers, en vanuit dat gevoel konden we deze documentaire voor ze maken.

bottom of page