top of page

Jubileumboek / uw levensverhaal / film

Een prachtige combinatie: een jubileumboek én bedrijfsdocumentaire.

Of uw levensverhaal in boekvorm én als film?​

Stel, uw bedrijf bestaat 50 jaar. Reden voor een feest, want successen moet je vieren toch? Als u een blijvende herinnering aan bereikte mijlpalen wilt hebben, is een jubileumboek een goede keuze. Een jubileumboek is de kroon op het werk van jarenlang succesvol ondernemen. Het prijkt vaak jarenlang in boekenkasten en is daarmee een uitstekend marketing- en PR-middel.

Wij kunnen een jubileumboek samenstellen aan de hand van bijvoorbeeld belangrijke momenten en gebeurtenissen, organisatieontwikkelingen, interviews met (oud-)medewerkers en aansprekende klantcases. Uiteraard geheel in lijn met de corporate story, huisstijl, uitstraling en het karakter van uw bedrijf. Uiteraard is het ook mogelijk om een digitale versie van het gehele boek of bepaalde verhalen te maken dat u op uw website kunt gebruiken.

Met een jubileumboek vergroot u het vertrouwen dat klanten in u hebben en overtuigt u potentiële klanten van uw meerwaarde aan de hand van een fraai overzicht van bereikte resultaten. Voor medewerkers is het een blijk van waardering voor hun harde werken en loyaliteit. De combinatie van een boek en film is ideaal want in het boek dat wij voor u maken zit een vakje met daarin een usb-stick waar uw bedrijfsdocumentaire op staat.

Uw levensverhaal:

Uw eigen boek en of eigen film.

Onze ervaren schrijvers, waar u uit kan kiezen, nemen de tijd om uw verhaal op te tekenen.

Dit gaat een boek over uw leven worden.

Dit kan ook in combinatie met een film over uw leven. Alleen een film maken over uw leven kan natuurlijk ook.

Met veel aandacht en zorg gaan wij aan de slag om het document van uw leven te maken!

Open boek

Evenement

Uw bedrijf heeft een jubileum te vieren.

Een goed moment om terug te kijken en alles van begin tot nu vast te laten leggen. De tijdlijn van uw bedrijf in de vorm van een documentaire.

Medewerkers van toen en nu aan het woord met foto's en video's en de juiste muziek zorgen voor een compleet verhaal.

Wij zorgen voor een compleet evenement rondom uw documentaire. 

De rode loper ligt klaar, uw genodigden krijgen een glaasje champagne voordat ze de sfeervolle bioscoopzaal binnenlopen. Daar op het grote scherm zal het verhaal van uw bedrijf in premiere gaan. Uw gasten zullen onder de indruk zijn.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om in de zaal een praatje te houden en de documentaire in te leiden.

Na afloop napraten met uw gasten. Ze krijgen een gouden USB-stick mee met daarop de documentaire. Zo kan iedereen op elk moment uw bedrijfsverhaal terugkijken.

Kelner met Champagne piramide
bottom of page